Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:23

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Быки (да в общем-то и коровы) совсем не реагируют на красный цвет. Во время корриды вовсе не цвет плаща тореро приводит быка в ярость, а то, что этот самый тореро им размахивает. То есть бык на самом деле реагирует на движение. При этом тореро бык воспринимает как переднюю часть другого быка, который ведет себя совершенно очевидно очень агрессивно. Красный плащ же выступает для быка туловищем соперника. Именно поэтому животное старается атаковать не самого тореро, а плащ – ведь туловище «собрата» – наиболее уязвимая и чувствительная часть.

Вход



10 найкращих японських страв, які варто спробуват

24.03.2024 03:55

СушиФлагманом японської кухні, безумовно, є суші, але насправді вона пропонує й інші смачні та корисні страви, які варто скуштувати. Що це за страви.

На першому місці все-таки будуть суші від https://brovari.wesushi.com.ua/, які здаються цілком звичними - але рівно до того моменту, як людина не скуштуватиме страву, приготовлену справжнім майстром. Це той незабутній досвід, який потім згадується у великому трепеті. Справжні суші втілюють японську філософію їжі, яку однозначно потрібно відчути.

Які японські страви подобаються гайзинам

Суши-1Далеко не всі страви японської кухні через їхній незвичний для європейської людини смак виходять за межі країни. Але є й такі, що цілком прижилися серед іноземців.

  • Наприклад, це сябу-сябу. коли на стіл ставлять каструлю киплячого бульйону і подають тонко нарізане м'ясо. Його потрібно занурювати у бульйон. самостійно контролюючи приготування, та з'їдати відразу ж. Зазвичай у такий спосіб їдять мармурову яловичину чи свинину.
  • Локшину в японії люблять і їдять із задоволенням, тут пропонується безліч її різновидів на будь-який смак. Так, якщо говорити про особливий смак, це гречана соба, яка поширена практично по всій Японії. Її можна їсти безпосередньо в бульйоні або просто занурювати в нього, тоді соба подається окремо.
  • Про рамен можна говорити багато, а можна просто спробувати. Ця яєчна локшина надзвичайно популярна у Японії. особливо в Токіо, де "білі комірці" із задоволенням зупиняються біля спеціальних лотків, щоб насолодитися пізньою вечерею.
  • Кайсекі – це не якесь блюдо, це спосіб подачі. коли безліч страв одна одною подаються невеликими порціями. основне мистецтво - у правильному їх доборі, тому кайсеки вважається високою кухнею.
  • Річковий вугор, який приготований на грилі та подається із солодким соусом та рисом – це унаги. Як правило. готують його у повній відповідності до традиційного підходу, це одна з тих страв, яка повністю зберегла свій смак з часів старої Японії. Вважається, що воно рятує від літньої спеки.

Що точно варто спробувати у Японії

Однозначно, це окономіяки - це млинець з капустою і свининою, куди додається будь-яка начинка, у тому числі і локшина. Відмінною рисою окономіяки є те, що його поливають солодким густим соусом, крім того, є багато ресторанів, де гостям подають суміш для приготування страви, а вони смажать млинці самостійно.

Гедза – це японські пельмені. які прийшли до країни з Китаю. У Японії їх не тільки варять, а й смажать, а як додаток подають соєвий соус.

Моті - це японська насолода, яка готується з рисового тіста і має найрізноманітнішу начинку. Традиційно моті має круглу форму, але є інші. Якщо вже говорити про солодке, то однозначно заслуговує на згадку і японський чізкейк. він дуже повітряний. а його текстура істотно відрізняється від звичного європейській людині класичного чізкейка.

Японська кухня приваблива не лише своїм збалансованим смаком, а й тим, що її блюда корисні для здоров'я. Вони є все необхідне для повноцінного харчування і при цьому немає нічого зайвого.

 

Путешествуем по миру

Американская Касабланка (Майами, США)

Американская Касабланка (Майами, США)

Американской Касабланкой главный город Флориды - самого туристически развитого штата страны, назван из-за огромного количества...

Как правильно выбрать номер в отеле?

Как правильно выбрать номер в отеле?

Отправляясь в путешествие в другую страну или другой город, первым делом нужно позаботиться о временном...

Знакомство с Францией у многих туристов начинается…

Знакомство с Францией у многих туристов начинается с Парижа

Знакомство с Францией у многих туристов начинается с Парижа. Лувр, Эйфелева башня, Елисейские поля –...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту