Последние статьи

Прекрасный город Абу-Даби

Прекрасный город Абу-Даби

03 Май 2024 Просмотров:132

Столицей государства Объединенных Арабских Эмиратов считается Абу-Даби, который располагается на территории самого огромного эмирата, и...

А знаете ли вы что?

Самым большим торговых центром (т.е., площадкой, на которой могут находиться разные магазины) по общей площади является Торговый центр Дубай Молл, внутренняя площадь которого составляет целых 548,127 квадратных метров – вот уж поистине бесконечные шопинг.

Вход



Безпечна територія здоров’я, краси і високої духовності у Львові

Категория: Восточная Европа
28.09.2023 19:56

оздоровчий центр у львові

ВООЗ визначає здоров'я як «стан повного душевного, фізичного та соціального добробуту», хоча в умовах складного суспільного життя, збільшення ризиків техногенного, екологічного, психологічного характеру надзвичайно складно зберегти фізичне, соціальне та душевне щастя. Потрібне усвідомлене ставлення до себе, в основі якого лежать базові принципи здорового існування.

Але як сформувати це усвідомлене ставлення? Відповідь на це запитання знаходиться за такою адресою: м. Львів, вул. Щирецька, 36, оздоровчий центр у Львові «Три Стихії».

«Три стихії» −  унікальний простір формування здорового способу життя та підтримання активного довголіття

Діяльність оздоровчого центру спрямована на відновлення життєвих сил людини, омолодження, оздоровлення організму, гармонії душі і тіла. Саме ці три складових є основою формування здорового способу життя та підтримання активного довголіття.

Для реалізації цієї важливої місії ефективно поєдналися комфортні обставини, створена в оздоровчому центрі, професіоналізм, турбота команди тренерів, привітність, ввічливість обслуговуючого персоналу і використання сучасних технологій та методик оздоровлення, краси, релаксації.

Відвідання Львів йога допоможе зробити паузу у стрімкому потоці буднів і зазирнути в себе. Як підбадьорливий ковток свіжого повітря, саме тут приходить усвідомлення того, що по-справжньому важливо: здоров'я, щастя близьких, розуміння та прийняття себе самого й навколишнього світу.

оздоровчий центр у львові-1

«Три Стихії» − це найкращий вибір для проведення різноманітних оздоровчих і б'юті-процедур

У оздоровчому закладі працюють басейни з гейзером, водоспадом, тренажерні зали, обладнані тренажерами світового рівня. Практикуються групові і індивідуальні заняття з професійними інструкторами. Створений Акваспорт для всієї родини. А басейни можуть відвідувати не тільки дітки дошкільного і шкільного віку, а і немовлята. Це також прекрасна можливість відпочити із дітьми на літній терасі!

Не залишаючи будівлі, кожен відвідувач центру може отримати комплекс послуг:

  • навчання плаванню дітей і немовлят у спеціальному басейні;
  • очищення та зцілення організму у фінській, інфрачервоній сауні, римській парній;
  • групові, індивідуальні тренування з фітнесу, TRX, заняття йогою, стретчинг;
  • профілактика і лікування органів дихання в соляній кімнаті;
  • масажі різних видів для дорослих і дітей, СПА;
  • лазерна епіляція, безін’єкційний ліфтинг;
  • фізкультура для майбутніх мам.

Залишатися молодими та чарівними вам допоможуть б'юті-процедури. Пропонуються послуги нігтьового сервісу та послуги перукаря-стиліста. Доглядові процедури, розроблені косметологами та лікарями-дерматологами, здатні подарувати здорову шкіру та молодість.

Велика увага приділяється здоровому харчуванню. У Центрі працює кафе, де можна після силових фізичних тренувань скуштувати свіжовижаті соки чи фруктовий, овочевий коктейлі. Соки-фреш і смузі є запорукою формування красивого рельєфного тіла. А от протеїнові і кисневі коктейлі наповнять організм поживними речовинами і значно підвищать імунітет. А ще таке харчування надзвичайно смачне!!!

Оздоровчий комплекс « Три стихії» є не тільки комфортною, а і безпечною територією для оздоровлення і відпочинку дорослих і дітей! Тому без вагань можна замовляти послуги, скориставшись онлайн-формою на сайті компанії.

 

Путешествуем по миру

Увлекательное путешествие с любимой собакой

Увлекательное путешествие с любимой собакой

В том случае если вы хотите отправиться в путешествие на поезде, то ваша собака может...

Удивительная Анталия

Удивительная Анталия

Чистая морская вода, пальмы, украшающие аллеи, уникальность и экзотика деревьев в садах, чудесные пляжи, а...

Аренда недвижимости острова Самуи

Аренда недвижимости острова Самуи

Поистине чарующим райским местом на земле можно считать остров Самуи в Сиамском заливе. Это оазис...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту