Последние статьи

Прекрасный город Абу-Даби

Прекрасный город Абу-Даби

03 Май 2024 Просмотров:155

Столицей государства Объединенных Арабских Эмиратов считается Абу-Даби, который располагается на территории самого огромного эмирата, и...

А знаете ли вы что?

Полеты во сне – свидетельство эволюционного пути человека. Ученые, которые изучают наследственные признаки поведения, этологи, называют это последствием брахиации.

Вход



Незабутні новорічні свята в Карпатах

Категория: Европа
02.09.2020 17:01

новорічні свята в КарпатахТой, хто не був зимою в Карпатах, не бачив справжньої зими, а хто не зустрічав Новий рік у цьому чудовому куточку нашої країни, ніколи не святкував його по-справжньому. Новорічні свята в Карпатах – це не звичайні посиденьки за столом і поїдання традиційного олівʼє, це – радісна атмосфера справжнього свята та ціла купа яскравих вражень, які ще довгий час будуть зігрівати душу й радувати серце.

Зимові Карпати – це краса і велич гір, що спочивають під пухнастою сніговою ковдрою, чисте прохолодне повітря, насичене ароматом сосон та ялиць, захоплюючі подих спуски з обладнаних гірсько-лижних трас, а ще – щирі посмішки, увага й доброзичливість місцевих мешканців.

Справжні поціновувачі української культури і патріоти рідної землі давно звернули увагу на зимовий відпочинок в Карпатах. Тут можна скуштувати смачні страви автентичної української кухні, насолодитися оригінальним звучанням місцевого діалекту і познайомитися з цікавими місцевими традиціями зустрічі Нового року. А для тих, хто цінує активний відпочинок, в Карпатах – справжній рай: їх порадують чудові лижні траси й цікаві розваги на свіжому повітрі.

Щоб зустріти новий рік в карпатах, слід заздалегідь потурбуватися про житло. На сайті представлений широкий вибір варіантів для проживання: можна орендувати окремий будиночок чи віллу на Новий рік, або ж обрати зручний номер в приватному готелі. Вартість житла теж різна і залежить від рівня його комфортабельності й віддаленості від лижних трас. Отже, будь-який мандрівник зможе легко знайти тут житло на свій смак і гаманець.

Якщо затриматися на відпочинку трошки довше, то можна зустріти Різдво, а різдвяне святкування в Карпатах – це особлива подія, насичена самобутніми звичаями і традиціями, що беруть початок з глибини віків і дбайливо передаються нащадкам впродовж багатьох поколінь. В цей час, освячений народженням Сина Божого,  піднесений настрій і щира радість поєднують усіх мешканців і гостей карпатської землі. І щоб поринути в неповторну різдвяну атмосферу, варто лише забронювати житло в цій гарній і гостинній місцині.

До новорічного відпочинку в Карпатах не залишаться байдужими ні дорослі, ні малюки. Навколишня краса і святкові веселощі подарують дітлахам справжній казковий настрій; тут можна покататися на лижах чи санчатах, взяти участь в святкуванні чи просто досхочу награтися в сніжки.

Любителів лижного спорту очікують добре обладнані і доглянуті лижні траси гірськолижних курортів. Як досвідчені лижники, так і новачки зможуть обрати трасу потрібного рівня складності. До їх послуг – пункти прокату з якісним спорядженням, безпечні і комфортні підйомники, а також корисні поради і нагляд досвідчених інструкторів. Щоб з вітерцем покататися по гірських схилах, можна обрати не лише лижі, а й санчата, сноуборд чи сніговий мотоцикл.

Ті, хто втомився від активного відпочинку, можуть обрати інші розваги. Так, закохані пари зможуть додати романтики у стосунки і насолодитися красою зимових краєвидів, вирушивши на приємну прогулянку серед засніжених гір. А якщо раптом хтось замерз, то зігрітися можна за допомогою чашки ароматного чаю з гірських трав чи келиха з гарячим вином. На згадку про приємну подорож залишаться гарні світлини та відеозаписи, а рідних можна порадувати цікавими сувенірами і подарунками.

Отже, Новий рік в Карпатах – це чудова можливість весело і з користю провести зимові канікули, долучитися до прадавніх звичаїв і традицій, помилуватися вкритими снігом гірськими вершинами і отримати задоволення від неперевершених зимових краєвидів.

 

Путешествуем по миру

Излюбленный туристами Египет

Излюбленный туристами Египет

Египет имеет тысячелетнюю историю. Знаменитые памятники древних цивилизаций возвышаются на песчаных барханах. Никого не оставят...

Путешествие в Эстонию

Путешествие в Эстонию

Этот прекрасный город – столица Эстонии, расположен в Северной Европе у Финского залива, фактически на...

Аландские острова

Аландские острова

Аландские острова – автономная территория Финляндии, управляется на основе специального международного соглашения. Острова расположены на...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту